vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news Marinar cu probleme medicale, preluat de urgență de ARSVOM

Marinar cu probleme medicale, preluat de urgență de ARSVOM

de Redacția Dotto
ARSVOM

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată, marți, în jurul orei 11:00, să intervină cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni tip Medevac la o navă aflată la Sulina, unde un membru al echipajului necesita îngrijiri medicale în regim de urgență.

La bordul navei cargo Sea Horse, sub pavilion Barbados, un membru al echipajului necesita ajutor medical de urgență. Bărbatul prezintă simptome de hipertensiune arterială.
Nava SAR APOLLO, aparținând ARSVOM, s-a mobilizat de urgență și s-a îndreptat cu toată viteza către nava Sea Horse, pentru preluarea bolnavului.
Acesta a fost preluat la bordul navei SAR și predat în condiții de siguranță și conștient către echipajul medical de la mal.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult