sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate ”Marinarii” hotărâți să ia cele 3 puncte în meciul cu FC Botoșani

”Marinarii” hotărâți să ia cele 3 puncte în meciul cu FC Botoșani

de Andreea Bălan

Farul Constanța joacă mâine cu FC Botoșani. Meciul din etapa a 19-a a Superligii se va disputa la baza Academiei Hagi, de la ora 13:15.

Formația de pe litoral își dorește să rămână în fruntea clasamentului și să câștige fiecare partidă disputată.

Pentru partida de mâine fariștii nu vor conta pe Dragoș Nedelcu care, deși a revenit la antrenamente, încă nu este apt pentru a juca, iar Louis Munteanu este în continuare accidentat.

Farul Constanța conduce în clasamentul Ligii I cu 41 de puncte, în timp ce adversarul, FC Botoșani se află pe locul 12 cu 20 de puncte. Fariștii vor avea o perioadă de foc cu meciuri atât în campionat cât și în Cupa României.

Bilete pentru partida de mâine se pot achiziționa online, dar și la Pop-up Store-ul Farul din incinta City Park Mall.

Mai jos puteți urmări declarațiile managerului tehnic Gheorghe Hagi, căpitanului Ionuț Larie și atacantului Denis Alibec.

Ionuț Larie și Denis Alibec
Gheorghe Hagi

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult