Home Breaking news Mărturia soțului femeii care a murit în incendiul din Constanța
Breaking news - miercuri 17 februarie 2021

Mărturia soțului femeii care a murit în incendiul din Constanța

Mărturia soțului femeii care a murit în incendiul din Constanța

O femeie a murit ieri după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Constanța. Încerca să fugă din calea flăcărilor care îi cuprinseseră apartamentul. Soțul femeii spune că a ieșit împreună cu soția din casă, dar ea s-a întors după un laptop, în care avea documente pentru serviciu. ”Pompierii erau lângă mine și ea era sus. Priveau cum stă acolo și țipă”, spune soțul femei..

Totul s-a întâmplat ieri, puțin după ora 9. Victima, surprinsă de incendiu în apartamentul său de la etajul 6, a ieșit pe balcon. S-a cățărat pe fereastră, dar s-a prăbușit sub ochii pompierilor care au venit să o salveze fără o pernă pneumatică și fără scară. Momentele teribile au fost povestite de soțul femeii.

Apelul la 112 a fost dat la ora 9 și 14 minute, iar pompierii au fost alertați la 9.15. Șase minute mai târziu la fața locului ajungeau o ambulanță SMURD, apoi o autospecială de stingere, dar fără scară și saltea. Femeia de 57 de ani a ieșit pe balcon la ora 9 și 25 de minute, se văd flăcările și un fum înecăcios. Femeia iese cu totul pe geam și cade. Ora dată inițial de pompierii de la ISU Dobrogea la care scara ar fi ajuns la locul tragediei este 9,27, însă imagini surprinse de martori la locul tragediei arată ora 9,41. Adică mai bine de 14 minute diferență, față de ora declarată de salvatori.

O anchetă este în plină desfășurare pentru a stabili dacă pompierii au acționat la timp și au aplicat corect toate procedurile.

O echipă de la IGSU din Capitală a ajuns ieri la Constanța pentru a efectua verificări.

Un comentariu

  1. „Soțul femeii spune că a ieșit împreună cu soția din casă, dar ea s-a întors după un laptop, în care avea documente pentru serviciu.” – cat de inteligenta poti fi sa te intorci in foc ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Tornadă suprinsă în zona plajei Vadu, din Constanța

O tornadă a fost filmată, în această seară, în județul Constanța, în zona plajei de la Vad…