sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Mașină căzută în canal

Mașină căzută în canal

de Ileana Gheorghiu

Explozia unei anvelope a proiectat o mașină, cu tot cu șofer și pasagerul de 15 ani, în canalul cu apă dintre Năvodari și Corbu.

Despre incident s-a aflat însă abia azi, când un apel la 112, al unui șofer ce trecea prin zonă, a anunțat prezența mașinii în canal. La locul incidentului au intervenit pompierii de la Stația Midia, cu două autospeciale, crezând că pasagerii sunt blocați în mașină. Nu au găsit pe nimeni, dar pentru a se asigura că nu sunt victime în canal, i-au chemat în ajutor și pe scafandrii ISU. Abia apoi au aflat că atât șoferul, cât și pasagerul de 15 ani care se afla în mașină, au reușit să iasă singuri din autoturism. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, dar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a indicat 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a rămas fără permis de conducere și are de plătit o amendă de 1.305 lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult