marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Mașină de lux, reținută în Portul Constanţa

Mașină de lux, reținută în Portul Constanţa

de Ileana Gheorghiu
masina de lux

Un român a rămas fără mașina de lux pe care o cumpărase… la ofertă din Emiratele Arabe Unite.

Aceasta a fost reținută în Portul Constanța, după ce polițiștii de frontieră au constatat că valoarea mașinii, o Fisker Karma, era de câteva ori mai mare decât suma declarată în acte. Bărbatul care urma să primească mașina ar fi declarat că aceasta a costat numai 10 mii de euro, deși potrivit specialiștilor bolidul, care a sosit la Constanța într-un container, este unul de colecție, iar prețul de vânzare ar fi de până la șapte ori mai mare.

Pe cale de consecinţă, autoturismul a fost indisponibilizat, iar în cauză se derulează cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult