Mașină de poliție implicată într-un accident rutier. Un bărbat a fost rănit

O mașină a poliției din Constanța a fost implicată într-un accident rutier în timp ce fugărea un șofer, care gonea cu 120 km/oră, în Mamaia. În timpul urmăririi, șoferul a virat brusc pe sensul opus de mers moment în care mașina a fost lovită de un autoturism, care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în stațiunea Mamaia, zona parcului de distracții. Polițiști de la Biroul Rutier Constanța, aflați in misiune au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde se circulă cu 50 km/h. Au dat drumul la semnalele acustice și luminoase și au pornit în urmărirea mașinii. La un moment dat au virat brusc la  stânga peste marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers. In acel moment autospeciala de poliție a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Șoferul, care nu a mai putut evita impactul violent, s-a răsturnat  cu mașina în afara carosabilului. Rănit ușor, acesta a fost transportat la spital, susține poliția. Cei doi polițiști de la Rutieră sunt teferi.

Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

Urmează o anchetă pentru a se stabili cine plătește pagubele pentru mașinile avariate. Șoferul vitezoman nu va scăpa nepedepsit. Imediat după identificare va fi sancționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…