miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Mașină de poliție implicată într-un accident rutier. Un bărbat a fost rănit

Mașină de poliție implicată într-un accident rutier. Un bărbat a fost rănit

de Redacția Dotto

O mașină a poliției din Constanța a fost implicată într-un accident rutier în timp ce fugărea un șofer, care gonea cu 120 km/oră, în Mamaia. În timpul urmăririi, șoferul a virat brusc pe sensul opus de mers moment în care mașina a fost lovită de un autoturism, care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în stațiunea Mamaia, zona parcului de distracții. Polițiști de la Biroul Rutier Constanța, aflați in misiune au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde se circulă cu 50 km/h. Au dat drumul la semnalele acustice și luminoase și au pornit în urmărirea mașinii. La un moment dat au virat brusc la  stânga peste marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers. In acel moment autospeciala de poliție a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Șoferul, care nu a mai putut evita impactul violent, s-a răsturnat  cu mașina în afara carosabilului. Rănit ușor, acesta a fost transportat la spital, susține poliția. Cei doi polițiști de la Rutieră sunt teferi.

Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

Urmează o anchetă pentru a se stabili cine plătește pagubele pentru mașinile avariate. Șoferul vitezoman nu va scăpa nepedepsit. Imediat după identificare va fi sancționat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult