duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Mașină de pompieri arsă în misiune

Mașină de pompieri arsă în misiune

de Redacția Dotto

O mașină de pompieri s-a făcut scrum pe un câmp de lângă Nazarcea din cauza unui incendiu de vegetație uscată. Șoferul mașinii de pompieri a ajuns la spital intoxicat cu fum.

Mașina de pompieri era în misiune când a luat foc. Ofițerii de la ISU fuseseră chemați să stingă un autoturism cuprins de flăcări în apropierea unui câmp din Nazarcea. În timpul misiunii vântul s-a întețit, iar flăcările s-au extins rapid la miriștea din apropiere. Pentru a stinge câmpul cuprins de foc, ISU Dobrogea a suplimentat forțele de intervenție.

„Chiar daca una dinte autospeciale a fost amplasata într-o zonă sigură schimbarea direcției vântului a făcut ca flăcările sa afecteze si una dintre autospecialele alocate la caz”

Anamaria Stoica – purtător cuvânt ISU Dobrogea

Brusc, focul s-a întors și a cuprins cauciucurile mașinii pompierilor. Servanții erau cu furtunele de 5o de metri la mare distanța așa ca rotile s-au aprins usor. Șoferul s-a urcat la volan si a incercat sa scoată mașina din foc, dar aceasta nu a mai pornit. Militarul, învăluit într-un nor gros de fum negru, abia a găsit drumul ca sa se salveze.

„Soferul de pe autospeciala a avut nevoie de ingrijiri medicale fiind intoxicat cu fum. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean Constanta, constient, cooperant”

Anamaria Stoica – purtător de cuvânt ISU Dobrogea

220 de hectare de miriște au ars lângă comuna Nazarcea​, iar misiunea de stingere a focului a durat câteva ore bune.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult