marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Mașină furată, găsită la Constanța

Mașină furată, găsită la Constanța

de Redacția Dotto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism de lux, căutat de autoritățile din Marea Britanie. Vehiculul se afla în posesia unui cetăţean român.

Joi, 13 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism de lux, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Marea Britanie., transmit reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 370.000 lei, se află acum la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult