miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Mașină în flăcări, în stațiunea Mamaia

Mașină în flăcări, în stațiunea Mamaia

de Ileana Gheorghiu

O mașină a luat foc în această dimineață în Mamaia. Acesta era parcată în zona Cazinoului din stațiune.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea cu o autospecială de stingere cu apă. La locul incidentului a fost mobilizat și un echipaj SMURD. Salvatorii spun că incendiul a fost lichidat la aproximativ 13 minute de la primirea apelului. Autoturismul a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 50%. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident. În mașina care a are nu se afla nimeni. Pompierii spun că cel mai probabil focul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult