vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Mașini de milioane la Garda de Coastă

Mașini de milioane la Garda de Coastă

de Redacția Dotto
Garda de Coastă

Garda de Coastă Constanța se laudă cu unul dintre cele mai luxoase parcuri auto din țară. Nu sunt mașini cumpărate de instituție, ci confiscate. Așa se face că în garajele instituției stau parcate mașini care valorează pe piața auto până la 1 milion de lei. Comisarii spun că acestea vor rămâne în custodia lor până când proprietarii vor decide să le revendice și că nu au dreptul să le vândă.

Garda de Coastă din Constanța se poate lăuda cu un parc auto de lux. Parcarea instituției este plină de autoturisme cu sute de cai putere, care valoarează până la un milion de lei fiecare.

Unele din mașinile confiscate au fost folosite pentru contrabandă cu țigări sau trafic de persoane.

Printre mașinile confiscate există și vedete, cum este acest Lamborghini Huracan, din Germania, care a fost găsit la un tânăr din Tulcea, care a spus că a cumpărat mașina fără să știe că aceasta fusese furată.

Comisarii spun că mașinile de lux pot rămâne cu anii în parcarea sau în garajele instituției. Puțini sunt proprietarii care le revendică, iar despre vânzarea lor nu poate fi vorba.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult