sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Mașini distruse de un incendiu puternic

Mașini distruse de un incendiu puternic

de Ileana Gheorghiu

15 mașini au fost distruse în urma unui incendiu care a cuprins, noaptea trecută, un service auto din Constanța.

O oră le-a luat pompierilor să stingă focul. Hala care adăpostea service-ul se află pe strada Gheorghe Haneș și are o suprafață de aproximativ 1000 mp. Mai mult de jumătate din suprafața acesteia a fost afectată de incendiu. Flăcările au distrus și mai multe mașini care se aflau în interior. Una dintre acestea a ars în totalitate, iar alte 14 au fost serios avariate de temperatura înaltă și fum. Potrivit ISU Constanța, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric la autoturismul care a ars în totalitate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult