Mașini electrice pentru Poliția Locală

Polițiștii locali din Constanța patrulează cu mașini electrice. Șapte autoturisme au intrat luna trecută în dotarea Poliției, care și-a propus să se transforme într-o instițuție prietenoasă cu mediul.

Mașinile pot atinge până la 140 de kilometri pe oră și au fost achiziționate prin leasing. Alte 28 de mașini noi urmează să intre în dotarea poliției în aproximativ 6 luni.

Municipalitatea a achiziționat un total de 35 de autoturisme prin leasing pe o durată de 4 ani pentru care a plătit 2,8 mil. de lei. 7 dintre ele sunt electrice și au intrat deja în dotarea Direcției Generale de Poliție Locală Constanța. Noile mașini prietenoase cu mediul, sunt mici și performante, nu poluează și au cutie automată. În plus, acestea vin și cu noutăți referitoare la sistemul de avertizare sonoră și luminoasă.

Autovehiculele cu specific urban, vin în ajutorul polițiștilor locali care reușesc să facă față mai ușor provocărilor din teren în slujba cetățenilor.

În aproximativ 6 luni parcul de mașini al poliției locale se va îmbogăți cu alte 28 de autoturisme noi marca Dacia Logan care funcționează pe benzină, iar până atunci polițiștii folosesc mașini închiriate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…