duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Meci aniversar Farul 2001 – SSC Farul 2016

Meci aniversar Farul 2001 – SSC Farul 2016

de Redacția Dotto

Se implinesc 23 de ani de la promovarea istorică a Farului in Divizia A. Evenimentul va fi sarbatorit printr-un meci aniversar Farul 2001 și SSC Farul 2016.

Stadionul „Mihai Naca“ din Constanța va găzdui vineri, 21 iunie 2024, un meci aniversar între Farul 2001 și SSC Farul 2016, marcând 23 de ani de la promovarea istorică în Divizia A.
Evenimentul, organizat de Georges Muzaca și Tribuna B – Farul, celebrează barajul istoric de promovare de la Bacău, în urma căruia „marinarii“ au acces în Divizia A. Eroii de acum 23 de ani se vor duela cu fotbaliștii SSC Farul Constanța, echipă înființată în 2016 de fani pentru a păstra spiritul farist în viață.

Vor participa pentru Farul 2001: George Curcă, Robert Tufiși, Adrian Senin, Sandu Culeafă, Ion Barbu, Adrian Voicu, Cristi Petcu, Cosmin Chirea, Marcel Abăluță, Marius Zadea, Cristian Negru, Sorin Țeican, Vasilică Cristocea, dar si antrenorii
Marian Dinu si Petre Grigoraș.

Pentru echipa înființată de suporteri SSC Farul vor participa: Cosmin Neagu, Gică Mina, Iulian Răvoiu, George F. Elisei, Cornel Ciobanu, Dan Ochia, Constantin Bumbac, Florin Pătrașcu, Dorel Zaharia, Vasi Șicu, Alexandru Grigoraș, Dani Popa, Vlad Suciu, Tudor Țaranu, Alin Mazilu, Ionuț Măgureanu, Cezar Beșleagă, alături de antrenorii Viorel Farcaș si Gică Mina, dar si de Președintele Marcel Lică.
Intrarea la eveniment este gratuită. Galeria va sta în peluză, cu acces separat din Strada Primăverii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult