sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Sport Meci greu pentru Farul în deplasare

Meci greu pentru Farul în deplasare

de Andrei Cernat

Farul Constanța joacă duminică, în deplasare cu FCSB. Echipa constănțeană va disputa o partidă greu de câștigat, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Marinarii vin după înfrângerea din etapa trecută cu FC Argeș, echipă clasată pe locul 7, iar nevoia de puncte își va spune cuvântul pe teren. Pentru meciul cu FCSB, atacantul Gabriel Iancu și mijlocașul Andrei Artean sunt suspendați din cauza cartonașelor galbene acumulate, iar mijlocașul Dragoș Nedelcu nu va juca împotriva fostei sale echipe din cauza convenției dintre cele 2 echipe. Managerul tehnic, Gheorghe Hagi susține că urmează cele mai importante partide pentru Farul, dar și cele mai grele, cu adversari puternici.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult