duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Meciul dintre baschet și manele, faza pe dezvăluiri și acuzații. Emil Ionescu: “A fost de acord să mute meciul” / Andrei Talpeș: “M-a informat că sala este ocupată”

Meciul dintre baschet și manele, faza pe dezvăluiri și acuzații. Emil Ionescu: “A fost de acord să mute meciul” / Andrei Talpeș: “M-a informat că sala este ocupată”

de Redacția Dotto

Continuă scandalul din sportul constățean. După ce a permis organizarea unui concert de manele în locul unui meci de baschet feminin de Liga Națională, conducerea interimară a Direcției Județene de Tineret și Sport a încercat astăzi o serie de explicații. În apărarea sa directorul a subliniat că s-a înțeles cu CSM Constanța pentru amânarea meciului de pe 23 decembrie pe 28 decembrie, fără să aducă însă vreo dovadă în acest sens.

Conducerea Clubului Sportiv Muncipal Constanța spune pe de altă parte că nici vorbă de vreo înțelegere pe acest subiect. Președintele CSM a declarat pentru DOTTO TV că s-a văzut pus în fața faptului împlinit și că a fost nevoie să ceară Federației Române de Baschet amânarea jocului dintre CSM Constanța și Sepsi Sfântul Gheorghe.

Decizia de a închiria sala în detrimentul sportului încalcă și un ordin al ANS, care prevede clar că activitățile sportive au prioritate în bazele sportive administrate de autoritate. Primăria Municipiului Constanța, de care aparține clubul de baschet, a cerut oficial la Bucuresti demiterea conducerii Directiei Judetene de Sport Constanța, pe motiv că nu mai reprezintă interesele sportului constănțean și ale tinerilor. În aceeași adresă, a fost solicitată și transferarea bazelor sportive ale Constanței în administrarea Primăriei. Documentul trimis la București a fost semnată chiar de viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu.

Meciul dintre CSM Constanța și Sepsi Sfântul Gheorghe urmează să fie disputat anul acesta.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult