vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Medalii pentru tinerii luptători de la CSM Constanța

Medalii pentru tinerii luptători de la CSM Constanța

de Redacția Dotto

La Călărași s-au desfășurat întrecerile Cupei României U17 la lupte, competiție la care sportivii de la CSM Constanța au avut evoluții foarte bune, urcând pe podium. Cea mai în formă luptătoare de la clubul constânțean a fost Diana Voiculescu la categoria 46 kg, care și-a demonstrat superioritatea, clasându-se pe primul loc și câștigând Cupa României. Pe poziția a doua, la categoria 73 kg s-a situat Nicoleta Pahoni, iar medalii de bronz au obținut alți doi luptători de la CSM Constanța, Alexandru Minea la categoria 51 kg și Eduard Gheorghe la categoria 65 kg. Tinerii luptători sunt antrenați la CSM Constanța de Gheorghe Grigore, Marian Oancea, Cornelius Trucmel și Alina Ivan.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult