triatlon

Antoanela Manac, cea mai bună triatlonistă din România, își împarte timpul între Spitalul Colțea, acolo unde este medic rezident și se specializează în chirurgie vasculară, și antrenamentele de înot, bicicletă și alergare. De 8 ani, sportiva a renunțat la înotul de performanță pentru cel mai complex sport, la care este campioană balcanică și multiplă campioană națională.

La 5 ani s-a apucat de înot, iar la 17 s-a plictisit după atâtea performanțe și a vrut să încerce senzații tari. Așa a început povestea Antoanelei Manac, cea mai bună sportivă din țară la triatlon, sportul la care trebuie să fii bun la înot, alergare și bicicletă.

Anto, așa cum îi spun prietenii și colegii recunoaște că și-a ales să practice unul dintre cele mai grele sporturi. Atunci când nu este la antrenamente și la competiții, Antoanela operează! Sportiva a terminat Facultatea de Medicină, iar de 6 luni este medic rezident la Spitalul Colțea, unde și-a ales ca specialitate chirurgia vasculară.

Programul tinerei de 25 de ani este unul extrem de încărcat. De curând, tânăra a avut și o dezamăgire pe plan profesional. Deși apărea pe lista de calificare la Jocurile Olimpice, s-a trezit în afara ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Românul care a revoluționat gimnastica în Marea Britanie

George Predescu a revenit în țară, după 26 de ani petrecuți în Anglia, pentru a schimba fa…