gheorghe hagi

Managerul tehnic al Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a transmis un mesaj de final de an constănțenilor și suporterilor celei mai iubite echipe de la malul mării.

“La final de 2021 doresc să transmit tuturor constănțenilor, tuturor dobrogenilor, multă sănătate, împliniri, să fie mai buni, mai darnici în noul an și să petreacă în liniște și cu bucurie sfintele sărbători alături de familie, de toți cei dragi ! Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders – Farul suntem toți’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța. În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult”, a scris Gheorghe Hagi pe site-ul echipei.

Cred că pentru noi, toți dobrogenii, a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante. În primul rând cel sportiv, unde un prim vis al tuturor s-a produs în vară prin acea unire care a creat un brand și mai puternic.

Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders – Farul suntem toți’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța.

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere și construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleași condiții foarte bune de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, avem speranțe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanță cu cerințele și obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: Noul selecționer al Naționalei “să facă rezultate”

La finalul meciului amical dintre Farul și Dinamo, Gică Hagi și Gică Popescu au vorbit și …