vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident

Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident

de Ileana Gheorghiu

Grav accident în această dimineață în sudul litoralului.

Un microbuz în care se aflau 10 persoane s-a izbit de un autoturism în care se aflau cinci persoane. Trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spital.

Alte două persoane au fost asistate medical la locul accidentului, după ce au refuzat transportul la spital. Evenimentul s-a produs în dreptul localității Eforie Nord.

Pentru salvarea oamenilor au intervenit mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, două echipaje SMURD, dar și pompieri din cadrul ISU Dobrogea cu echipamente de descarcerare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult