marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Migranții sirieni, predaţi autorităţilor bulgare

Migranții sirieni, predaţi autorităţilor bulgare

de Redacția Dotto
sirieni

Cei patru cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în România, prin Vama Ostrov au fost predați în această dimineață vameșilor bulgari, în baza Acordului de Readmisie dintre țara noastră și țara vecină.

Vă reamintim, ieri dimineață, vameșii din Sectorul de Frontieră Băneasa au descoperit, într-o zonă împădurită din apropierea localității Răzoarele, patru cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Oamenii legii au stabilit că cei patru sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani, care voiau să ajungă, din România, în vestul Europei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult