Mihaela Galani a fost înmormântată

O mare de lacrimi, astăzi, la Constanța, unde familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum pe Mihaela Galani, proprietara brandului de pantofi Gemelli.

Tânăra a purtat o rochie albă de mireasă, iar apropiații i-au adus sute de flori cu care a fost presărat și drumul la ieșirea din biserică.

Mihaela Galani și-a luat rămas bun de la viață la doar 33 de amni. A fost condusa pe ultimul drum de familie, prieteni, dar și zeci de constănțeni care nu au cunoscut-o dar au fost impresionați de drama familiei. Sicriul Mihaelei a fost întâmpinat cu petale de trandafiri la ieșirea din Catedrala Arhipescopală, iar coroanele au fost doar din flori naturale. Una dintre ele a avut forma unui pantof, în semn de omagiu față de pasiunea tinerei.

Mihaela a fost îmbracată în rochie albă de mireasă și tot alb a fost si sicriul. De la biserică, cortegiul funerar a oprit în fața casei tinerei și apoi a magazinului pe care aceasta îl avea în centrul orașului Constanța.

Apropiatii spun că în urma cu 10 ani tânăra a făcut un transplant de rinichi în străinătate, iar medicii i-au spus că va fi necesară o nouă operație, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Între timp, Mihaela renunțase la dializă și lua medicamente pentru tensiune. Potrivit raportului medico legal, cauza decesului ar fi fost blocajul renal. Cel mai probabil, rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă. La spital a intrat în stop cardio respirator, iar în ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au mai putut să o salveze. Mihaela Galani preluase afacerea cu încălțăminte a părinților și în doar câțiva ani reușise să o transforme într-un brand cunoscut și apreciat la nivel național.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…