sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Mihaela Galani a fost înmormântată

Mihaela Galani a fost înmormântată

de Redacția Dotto

O mare de lacrimi, astăzi, la Constanța, unde familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum pe Mihaela Galani, proprietara brandului de pantofi Gemelli.

Tânăra a purtat o rochie albă de mireasă, iar apropiații i-au adus sute de flori cu care a fost presărat și drumul la ieșirea din biserică.

Mihaela Galani și-a luat rămas bun de la viață la doar 33 de amni. A fost condusa pe ultimul drum de familie, prieteni, dar și zeci de constănțeni care nu au cunoscut-o dar au fost impresionați de drama familiei. Sicriul Mihaelei a fost întâmpinat cu petale de trandafiri la ieșirea din Catedrala Arhipescopală, iar coroanele au fost doar din flori naturale. Una dintre ele a avut forma unui pantof, în semn de omagiu față de pasiunea tinerei.

Mihaela a fost îmbracată în rochie albă de mireasă și tot alb a fost si sicriul. De la biserică, cortegiul funerar a oprit în fața casei tinerei și apoi a magazinului pe care aceasta îl avea în centrul orașului Constanța.

Apropiatii spun că în urma cu 10 ani tânăra a făcut un transplant de rinichi în străinătate, iar medicii i-au spus că va fi necesară o nouă operație, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Între timp, Mihaela renunțase la dializă și lua medicamente pentru tensiune. Potrivit raportului medico legal, cauza decesului ar fi fost blocajul renal. Cel mai probabil, rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă. La spital a intrat în stop cardio respirator, iar în ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au mai putut să o salveze. Mihaela Galani preluase afacerea cu încălțăminte a părinților și în doar câțiva ani reușise să o transforme într-un brand cunoscut și apreciat la nivel național.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult