marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Mihai Lupu a demisionat din toate funcțiile politice

Mihai Lupu a demisionat din toate funcțiile politice

de Redacția Dotto

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cercetat pentru luare de mită a demisionat din toate funcțiile politice.

Acesta a renunțat în această dimineață la funcția de vicepreședinte al Biroului Politic Județean și ar fi cerut să renunțe și la calitatea de membru PNL. Sursele noastre spun că Mihai Lupu ar fi căzut în dizgrație după ce ar fi amenințat și înjurat un polițist local, care a refuzat să îi permită accesul în zona Peninsulară a Constanței.

Recent, președintele CJ Constanța a fost chemat și la DNA, unde este cercetat într-un dosar de luare de mită. Procurorii spun că Lupu ar fi ajutat un om de afaceri să câștige mai multe licitații, iar, în schimb, ar fi primit plante decorative și lucrări de amenajare și irigare a grădinilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult