vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Mihai Lupu, despre moartea primarului Gheorghe Grameni: Un prieten adevărat. Și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității

Mihai Lupu, despre moartea primarului Gheorghe Grameni: Un prieten adevărat. Și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității

de Ileana Gheorghiu

Moartea primarului localității Mihai Viteazu a venit ca un șoc pentru președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, care avea o relație strânsă de prietenie cu Gheorghe Grameni.

În această dimineață președintele administrației județene a scris pe pagina sa de socializare un mesaj în care transmite condoleanțe familiei primarului și amintește de buna relație dintre ei.

Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul localității Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace, prieten drag! – a transmis Mihai Lupu.

Un mesaj a transmis prin intermediul rețelelor de socializare și prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

“Peste 20 de ani, Gheorghe Grameni a stat printre oamenii din Mihai Viteazu, i-a sprijinit și a avut grijă ca localitatea să se dezvolte. În urma lui, rămâne suferința familiei și multă tristețe în comunitate. Gheorghe Grameni va rămâne în memoria colectivă ca un primar dedicat oamenilor, un liberal convins și un om cu suflet mare. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!”, a scris Silviu Coșa pe pagina sa de Facebook.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult