luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Mihai Lupu, dialog cu Ambasadorul României la Strasbourg

Mihai Lupu, dialog cu Ambasadorul României la Strasbourg

de Andreea Bălan
mihai lupu

Întâlnire la nivel înalt între președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, și Reprezentantul Permanent al României pe lângă Consiliul Europei, Răzvan Rusu.

Cei doi oficiali s-au întâlnit la Strasbourg, unde a avut loc zilele acestea Congresul Autorităților Locale și Regionale, sub egida Consiliului Europei. “O legătură strânsă cu misiunile diplomatice ale României, din străinătate, este deosebit de importantă”, a spus Mihai Lupu care a subliniat că discuțiile cu reprezentantul României la Consiliul Europei s-au concentrat pe atragerea investițiilor străine în Constanța, în contextul poziției geostrategice pe care o are județul.

„Am discutat despre necesitatea atragerii fondurilor europene nerambursabile pentru realizarea proiectelor de dezvoltare, cu accent pe modernizarea infrastructurii și promovarea turistică. Am convingerea că vom avea în Răzvan Rusu un susținător al județului nostru”, a mai spus Mihai Lupu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult