marți, 16 iulie, 2024
Home Politică Mihai Lupu la Consiliul Europei, la Strasbourg

Mihai Lupu la Consiliul Europei, la Strasbourg

de Andreea Bălan
mihai lupu

De la telefoanele și televizoarele pe care le folosim, platformele pe care facem plăți și până la mașinile cu care circulăm, totul este astăzi interconectat.

Inteligența artificială și digitalizarea sunt cheia către un viitor mai bun și răspunsul la exigențele curente. La pachet cu avantajele vin însă și vulnerabilitățile. Despre cum ar vor arăta orașele și regiunile viitorului și ce pași concreți se fac pentru a folosi noi tehnologii și instrumente de inteligență artificială în furnizarea de servicii publice se discută zilele acestea la Congresul Autorităților Locale și Regionale, care are loc la Strasbourg sub egida Consiliului Europei. Constanța este reprezentată la acest Congres de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult