sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Mii de Airpods false, confiscate în Portul Constanța

Mii de Airpods false, confiscate în Portul Constanța

de Ileana Gheorghiu

Căști și accesorii false pentru telefoanele mobile. Asta au descoperit polițiștii de frontieră în două containere sosite în Portul Constanța.

Acestea au ajuns la malul Mării Negre din Ungaria și China. Ele conțineau 1.850 de căști fără fir și 5.764 de accesorii pentru telefoane mobile, toate false. Polițiștii spun că, dacă ar fi fost vândute ca produse originale acestea ar fi adus comercianților venituri de aproximativ 2.8 milioane de lei. Polițiștii fac acum cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. După ce se va demonstra că produsele sunt contrafăcute, ele vor fi distruse, conform legii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult