duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Mii de apeluri la 112 din cauza caniculei

Mii de apeluri la 112 din cauza caniculei

de Redacția Dotto

Cinci apeluri pe minut la 112 din cauza caniculei. Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță că operatorii serviciului au preluat aproape opt sute de mii de apeluri numai în această lună.

Cele mai multe au venit din județele din sudul și vestul țării. Cele mai multe solicitări medicale s-au înregistrat pe 17 iulie: peste 7.500. Cei care au sunat la 112 au acuzat în special probleme respiratorii din cauza căldurii extreme, accidente determinate de caniculă sau pierderea echilibrului tot din cauza căldurii.

Tot de la începutul lunii iulie s-au intensificat apelurile de urgență care anunță arderi necontrolate și incendii de vegetație uscată. Astfel, luna aceasta au fost anunțate peste 3.000 de astfel de evenimente. Operatorii STS spun că preiau apelurile la 112 în 4 secunde.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult