https://dottotv.ro/mii-de-casti-wireless-contrafacute-confiscate-in-portul-constanta/
Home Actualitate Mii de căşti wireless contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa
Actualitate - Breaking news - Interne - marți 16 martie 2021

Mii de căşti wireless contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Mii de căşti wireless susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 900.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră în Portul Constanţa, marfa fiind adusă din China pentru o firmă din Bucureşti.

„În data de 15.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu, cu privire la un caz înregistrat în luna februarie în Portul Constanţa Sud Agigea, când aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti. În urma controlului, au fost descoperite 2.640 căşti wireless ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al titularului de marcă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, bunurile, în valoare de aproximativ 902.800 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Asociaţia Elevilor din Constanţa acuză Guvernul de batjocură faţă de elevi

Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC), Asociaţia Elevilor din Bacău (AEBc), Asociaţia Ele…