Mii de constănțeni, fără apă caldă

Mii de constănțeni abonați la sistemul centralizat de termoficare nu vor avea mâine apă caldă la robinete. Termoficare Constanța, anunță că nu va putea furniza apă caldă de consum la punctul termic PT 7 începând din dimineața zilei de 18.10.2023.

„Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Mihail Kogălniceanu. Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la punctul termic PT 7 începând din dimineața zilei de 18.10.2023„, transmite compania.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L, mai anunță Termoficare Constanța.

„În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice. Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice. Le cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare”, transmite Termoficare Constanța.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele abonaților, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice, subliniază reprezentanții societății de termoficare.

TERMOFICARE CONSTANȚA – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…