marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Mii de constănțeni, fără apă potabilă

Mii de constănțeni, fără apă potabilă

de Redacția Dotto

Mii de constănțeni nu vor avea astăzi apă potabilă.

Motivul îl reprezintă o avarie pe o conductă de alimentare de pe strada strada Dâmboviței. De lipsa apei vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C.Brătianu – bd. Aurel Vlaicu – str. Crișului – Fundătura Ialomiței, precum și cei de pe străzile adiacente. Compania de apă transmite că apa va reveni în jurul orei 19:00.

RAJA le cere scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult