marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Mii de constănțeni fără apă potabilă

Mii de constănțeni fără apă potabilă

de Redacția Dotto

Mii de constănțeni vor rămâne mâine fără apă potabilă. RAJA va închide robinetele în intervalul 8:00 – 19:00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone Cpt. Petre Papadopol – Radu Logofătu – Cezar Bolliac – bd. I.C. Brătianu, Străzile Interioară 1 și 2, Str. Corbului între str. Eliberării și I.L. Caragiale, Zona delimitată de str. Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Grozești – Unirii – Ciprian Porumbescu, cu punctul termic 33, str. Cașin între str. Unirii și Pescarilor, Tronsonul cuprins de străzile Lt. Ghe. Economu – bd. Mamaia – Zorelelor – Unirii – Lt. Ghe. Economu, Stradela Basarabi – sectorul delimitat de str. Basarabi și Labirint.

Compania de apă transmite că reluarea furnizării apei se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat. RAJA le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat abonaților și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Compania îi sfătuiește de asemenea pe utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult