duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Mii de locuințe și baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, fără gaz, din cauza unui constructor neatent

Mii de locuințe și baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, fără gaz, din cauza unui constructor neatent

de Redacția Dotto

O avarie majoră la conducta magistrală a Transgaz din județul Constanța, produsă de un constructor neatent, a dus la sistarea gazelor naturale pentru 13.000 de abonați din Medgidia și Mihail Kogălniceanu.

Miile de clienți casnici, dar și non casnici, firme, spitale, fabrici, inclusiv baza militară și aeroportul internațional Constanța așteaptă remedierea defecțiunii. Alimentarea cu gaze naturale a abonaților din Medgidia și Mihail Kogălniceanu a fost sistată de Distrigaz Sud miercuri după amiază.

S-a întâmplat din cauza unui constructor care, cel mai probabil, din neatenție, a străpuns conducta magistrală a Transgaz în zona terenurilor agricole dintre cele două localițăți. Au fost astfel afectați 10.800 clienți casnici și non casnici din Medgidia. Inclusiv spitalul, cele două fabrici ale orașului, școlile, firmele. Iar la Mihail Kogălniceanu au rămas fără gaz peste 2000 de clienți casnici. Plus primăria, poliția, baza militară și aeroportul Internațional Constanța.

Alimentarea cu gaze naturale va fi reluată numai după remedierea avariei de către Transgaz, estimată pentru astăzi până la ora 18,00. În acest interval orar, consumatorii afectați de întrerupere sunt rugați să fie acasă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult