Home Sport Mircea Rednic, despre meciul Dinamo – FC Viitorul
Sport - vineri 26 februarie 2021

Mircea Rednic, despre meciul Dinamo – FC Viitorul

Dinamo şi FC Viitorul deschid în această seară etapa a 25-a a Ligii 1. „Orice meci este greu, în situația în care suntem noi”, a declarat Mircea Rednic, tehnicianul formației de la malul mării, înainte de meciul cu alb – roșii. Echipa constănţeană se află la zece puncte de play-off.

Aflată pe locul 13 în clasament, cu 25 de puncte, la zece puncte distanţă de locul şase, ultimul care asigură accesul în play-off, dar cu un meci în minus, FC Viitorul susţine următorul meci de campionat vineri, 26 februarie, de la ora 20.30, în deschiderea etapei a 25-a, în deplasare cu Dinamo, locul 12, cu 26 de puncte.

După eşecul cu FC Argeş, FC Viitorul a ajuns la al optulea meci la rând fără victorie şi la a treia înfrângere consecutivă în Liga 1.Meciul din etapa a 24-a, care ar fi trebuit să se joace la Ovidiu, cu ultima clasată, Poli Iaşi, a fost amânat, din pricina condiţiilor meteo potrivnice. Clubul din Copou nu a fost mulţumit cu amânarea partidei, astfel că a formulat o contestaţie pe această temă la comisiile federale. Comisia de Disciplină a FRF a hotărât să acorde termen acestei speţe pe 3 martie.

Reamintim că antrenorul Mircea Rednic a revenit la antrenamentele formaţiei, după perioada petrecută în izolare, în urma infectării cu Covid-19, iar partida cu Poli Iaşi ar fi trebuit să fie prima a echipei constănţene cu Rednic din nou pe banca tehnică. Partida din această seară cu Dinamo din această seară se va disputa la București, începând cu ora 20:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Adi Vasile: „Începem lupta pentru viitorul nostru!”

România a fost prezentă la toate edițiile Campionatului Mondial de handbal, iar Adi Vasile…