Home Sport Mircea Rednic este obligat să câștige meciul cu Poli Iași
Sport - 5 zile în urmă

Mircea Rednic este obligat să câștige meciul cu Poli Iași

Etapa cu numărul 24 din Liga 1 se va consuma în această seară, la Ovidiu. FC Viitorul este condamnată să câștige pentru a mai păstra șanse în lupta pentru accederea în play-off. De partea cealaltă, Poli Iași caută prima victorie sub comanda lui Andrei Cristea și totodată prima victorie în Liga 1 în 2021.

FC Viitorul traversează de ceva timp o formă de coșmar. Constănțenii vin după opt etape la rând fără succes și trei eșecuri consecutive în Liga 1. Antrenorul Mircea Rednic a prefațat meciul cu Politehnica Iași, din etapa a 24-a din Liga 1, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi.

Înaintea duelului de la Ovidiu, Viitorul se află pe locul 13, cu 25 de puncte, la zece puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6. Poli Iași se află pe ultima poziție din Liga 1, cu 16 puncte, la cinci puncte de FC Voluntari, penultima echipă din clasament.

Meciul din această seară va fi arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de asistenții Florin Neacșu și Andrei Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

România va participa cu 15 sportivi la Europenele de sală de la Torun

România va participa cu un lor de 15 sportivi la Campionatele Europene de atletism în sală…