marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Miros greu de suportat în mai multe zone din Constanța

Miros greu de suportat în mai multe zone din Constanța

de Redacția Dotto
Soveja

Un miros îngrozitor a pus stăpânire pe mai multe zone ale orașului Constanța.

Constănțenii reclamă de câteva zile mirosul înțepător din zona Coiciu, Soveja și cartierul Compozitorilor. Cetățenii ne-au informat că autoritățile dau din umeri și nu este prima dată când se întâmplă așa.

„Miroase crunt iar, în zona Coiciu, Soveja, la mine la bloc. Au simțit și cei de la Poliția Locală și Confort Urban, care au venit să ridice o mașină.”, spune un constănțean.

Acesta a reclamat situația, dar a fost trimis de la o instituție la alta.

„Am sunat la Agenția de Mediu. M-au trimis la Direcția de Sănătate Publică. Aici mi-au zis că nu ei se ocupă, ci primăria sau poliția locală. Poliția locală spune că nu e competența sa…”, afirmă constănțeanul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult