vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Misiune contra – cronometru, în Mamaia. Un bărbat a fost scos în stare gravă din valuri.

Misiune contra – cronometru, în Mamaia. Un bărbat a fost scos în stare gravă din valuri.

de Redacția Dotto

Misiune de salvare contra-cronometru pe plaja din stațiunea Mamaia. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost scos inconștient din valuri. După zeci de minute în care l-au resuscitat, medicii au reușit să-l readucă la viață, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

În continuare starea bărbatului este gravă, iar prognosticul este rezervat. Martorii susțin că este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău, motiv pentru care nu a reușit să mai ajungă la mal.

Marea este astăzi destul de agitată, iar Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe judeţe, printre care şi Constanţa. Aşadar, până pe 8 iulie, la ora 10, în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei și a zonei montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu viteze în general de 55…65 km/h), vijelii și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

În aceste zile este posibil să avem steag roșu pe litoral, iar salvatorii le recomandă turiștilor să nu se aventureze în apa mării dacă aceasta este agitată ori când este arborat steagul roșu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult