joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Misiune de salvare a unui pui de cățel

Misiune de salvare a unui pui de cățel

de Andreea Bălan

Misiune contra cronometru pentru pompierii constănțeni. Aceștia au salvat de la moarte un pui de cățel, care rămăsese captiv între două plăci de beton.

S-a întâmplat în spatele unei benzinării din Hârșova. Alți pui, care se ascundeau între câteva bucăți de piatră, fuseseră salvați zilele trecute de câțiva localnici. Când s-au întors însă și după acesta au constatat că rămăsese blocat sub blocurile de beton.

Și-au dat seama imediat că dacă nu va scos rapid de acolo, micul patruped va muri de foame și de sete. Motiv pentru care i-au chemat în ajutor pe salvatorii de la ISU. Cu ajutorul unui utilaj, aceștia au dat la o parte plăcile de beton și au reușit să îl elibereze pe puiul de cățel.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult