marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Misiune de succes în Marea Mediterană

Misiune de succes în Marea Mediterană

de Andreea Bălan
Marea Mediterană

Puitorul de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” și-a dus la îndeplinire cu succes primele misiuni din Marea Mediterană. În perioada 1 – 10 octombrie, nava a participat la monitorizarea traficului maritim și s-a asigurat că Libia respectă embargoul armelor care i s-a impus în sud-vestul Mării Mediterane.

Puitorul de mine românesc ia parte la Operațiunea EUNAVFOR MED IRINI, care se desfășoară sub egida Uniunii Europene până la finalul acestui an, urmând să se întoarcă în portul militar Constanța la începutul lunii ianuarie a anului viitor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult