sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Misiune pentru viață

Misiune pentru viață

de Ileana Gheorghiu

Misiune pentru viaţă! Peste 50 de jandarmi din Constanța și Cernavodă au donat zilele acestea sânge pentru semenii lor, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

“Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți”, spun jandarmii, care subliniează că prin gestul lor au dorit să lansese un îndemn la donare pentru toţi membrii comunităţii. Gestul jandarmilor a devenit deja o tradiție, numai în ultimul an, ei donând peste 100 litri de sânge persoanelor care au avut nevoie de transfuzii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult