marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Misiuni de poliție aeriană la Baza Mihail Kogălniceanu

Misiuni de poliție aeriană la Baza Mihail Kogălniceanu

de Andreea Bălan

Șefii Forțelor Aeriene din Germania, Italia și România vin mâine la Baza de la Mihail Kogălniceanu. Oficialii vor asista la un exercițiu demonstrativ privind modul de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită.

Șefii Forțelor Aeriene din Germania, Italia și România vor ajunge la Mihai Kogălniceanu mâine la ora 12:00. La exercițiul care va avea loc la Baza de la Kogălniceanu este inclusă și interceptarea unei aeronave „țintă”, reprezentată de un avion de transport C – 27 J Spartan din dotarea Forţelor Aeriene Române, care va evolua pe traiectul Baza 90 Otopeni – Baza 57 Mihail Kogălniceanu și, ulterior, pe traiectul Baza 57 Mihail Kogălniceanu – Baza 86 Fetești – Baza 90 Otopeni. În prezent, Forţele Aeriene Române execută alături de militari din forțele aeriene ale Italiei, Germaniei și Statelor Unite, o misiune de apărare colectivă pe timp de pace pentru protejarea integrității spațiului aerian al Alianței.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult