Șefii Forțelor Aeriene din Germania, Italia și România vin mâine la Baza de la Mihail Kogălniceanu. Oficialii vor asista la un exercițiu demonstrativ privind modul de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită.

Șefii Forțelor Aeriene din Germania, Italia și România vor ajunge la Mihai Kogălniceanu mâine la ora 12:00. La exercițiul care va avea loc la Baza de la Kogălniceanu este inclusă și interceptarea unei aeronave „țintă”, reprezentată de un avion de transport C – 27 J Spartan din dotarea Forţelor Aeriene Române, care va evolua pe traiectul Baza 90 Otopeni – Baza 57 Mihail Kogălniceanu și, ulterior, pe traiectul Baza 57 Mihail Kogălniceanu – Baza 86 Fetești – Baza 90 Otopeni. În prezent, Forţele Aeriene Române execută alături de militari din forțele aeriene ale Italiei, Germaniei și Statelor Unite, o misiune de apărare colectivă pe timp de pace pentru protejarea integrității spațiului aerian al Alianței.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…