marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Misiunile Forțelor Navale în 2022

Misiunile Forțelor Navale în 2022

de Ileana Gheorghiu
antrenamente

Nava școală Mircea se pregătește pentru două marșuri de instrucție, iar militarii Forțelor Navale Române vor participa la misiuni NATO și Operațiunea Sea Guardian.

Forumul șefilor Forțelor Navale Europene se va desfășura în România, iar șeful de stat major al Forțelor Navale Române va prelua președenția acestui forum. 2022 este un an important pentru marina militară română, se împlinesc 120 de ani de la sărbătorirea Zilei Marinei în Constanța și tot anul acesta Forțele Navale Române vor prelua președinția Forțelor Navale Europene.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult