mihaela galani

Mihaela Galani, proprietara unui cunoscut brand de pantofi din Constanța, a murit la 33 de ani, din cauze încă necunoscute. Tânăra a fost găsită inconștientă în mașina ei.

Vestea morții Mihaelei, la numai 33 de ani, a șocat comunitatea de la malul mării, iar sute de mesaje de condoleanțe curg acum pe site-urile de socializare.

Tânăra antreprenoare a fost găsită aproape fără suflare în mașina sa și dusă de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Medicii de la Spitalul Județean s-au chinuit mai bine de o oră să o scoată din stop cardio respirator însă eforturile lor s-au dovedit zadarnice. În cele din urmă, au pronunțat decesul tinerei fete.

Mihaela deținea un brand de încălțăminte cunoscut pentru pantofii croiți manual cu forță de muncă autohtonă. Era studentă la Universitatea Ovidius și le-a spus apropiaților în ultimele zile că se simte rău. Moartea Mihaelei Galani, la doar 33 de ani, i-a șocat pe cunoscuți, chiar dacă pritenii știau că are probleme grave de sănătate, din cauza cărora făcea și dializă. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

„A murit Mihaela Galani, o tânără afaceristă din Constanța. Durere fără margini pentru întreaga familie, zguduitor ce s-a întâmplat și cu fratele ei geamăn! Am inima împietrită!”, a spus și CRBL.

Trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost depus la Casa Mortuară, iar înmormântarea va avea loc mâine 5 ianuarie, începând cu ora 10.30 la Arhiepiscopia Tomisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…