mobilizare generala

Mobilizare generală pentru Sărbătorile de iarnă, la Constanța.

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa , reprezentanții IPJ, ISU Dobrogea, DSP și DSVSA s-au reunit pentru a face planul de acțiune pentru Crăciun și Revelion, astfel încât să nu existe incidente, toxiinfecții alimentare și nici un val de îmbolnăviri cu COVID-19 după aceste sărbători.

Direcția de Sănătate Publică Constanța anunță controale în unitățile care produc, depozitează, comercializează produse specifice de sezon cum ar fi carmengerii, patiserii și cofetării. Verificări vor fi și în hotelurile de pe litoral, mai ales că cele care rămân deschise și pe perioada iernii au vândut deja pachete turtistice și anunță mese bogate pentru Crăciun și Revelion.

Controale vor face și specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Prefectul județului Silviu Coșa spune că, la Constanța petrecerile vor fi permiese în acord cu deciziile de la nivel guvernamental, mai ales că incidența COVID-19 continuă să scadă însă este nemulțumit de scăderea numărului de persoane care se vaccinează.

Mobilizare va fi și la granițe. În punctele de trecere a frontierei de stat din județul Constanţa, se va suplimenta personalul de control, fiind așteptat un flux mare de cetățeni care își vor petrece Sărbătorile peste graniță. Garda de Coastă va acționa, zilnic, în perioada sărbătorilor de iarnă, cu aproximativ 170 de polițiști de frontieră și 40 de mijloace de mobilitate terestră și navală pe fiecare tură, în misiuni specifice care privesc punctele de trecere și supravegherea frontierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…