Modalități de plată a amenzilor și taxelor locale

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale, a taxelor speciale și a amenzilor.

Constănțenii își pot achita taxele și amenzile online pe site-ul spit – ct.ro,  pe site-ul www.ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania.

Dările locale mai pot fi plătite cu ajutorul telefonului mobil prin aplicația e-tax-mobile – SPIT sau prin aplicația ghișeul.ro, disponibilă pe AppStore și Google PlayStore. Nu în ultimul rând taxele și amenzile se pot achita numerar sau cu ajutorul cardului bancar la la orice agenție fiscală SPIT sau prin ordin de plată.

Cu numerar puteți plăti taxele și prin serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.

SPIT Constanța recomandă contribuabililor să achite obligațiile fiscale restante, datorate bugetului local, pentru a evita acumularea majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracțiune de lună, calculate până la data stingerii sumei datorate, inclusiv,  precum și demararea măsurilor de executare silită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…