Modelele Galaxy S20 de la Verizon sunt primele care au Android 11 și One UI 3.0
HomeTehnologie & MediaTehnologieModelele Samsung Galaxy S20 de la Verizon sunt primele care au Android 11 și One UI 3.0
Tehnologie - joi 3 decembrie 2020

Modelele Samsung Galaxy S20 de la Verizon sunt primele care au Android 11 și One UI 3.0

Verizon a dezvăluit în această dimineață că gama Galaxy S20 de la Samsung va fi primul telefon care va primi Android 11 și One UI 3.0 de la Samsung în SUA. Acum software-ul a început deja să atragă clienți, potrivit Droid Life. O interfață 3.0 a fost în variantă beta publică în ultimele două luni, dar aceasta marchează lansarea oficială a software-ului final.

One UI 3.0 are mesaje, notificări și caracteristici de securitate ale Android 11, împreună cu unele suplimentare specifice One UI. Samsung a adăugat modalități mai ușoare de a accesa widget-uri, de a face capturi de ecran și de a atinge de două ori ecranul pentru a pune telefonul în repaus. Dacă doriți o listă completă a tuturor modificărilor One UI 3.0, puteți verifica acest rezumat de la Android Police.

Un exemplu al noului ecran de blocare și al notificărilor în One UI 3.0

Android Police spune că Samsung a trimis un program complet de date de lansare a utilizatorilor din Egipt, linia pilot S20 primind Android 11 și One UI 3.0 în decembrie, după SUA. Conform programului, următoarele telefoane care vor primi actualizarea vor fi telefoanele Note 20, Z Fold, Note 10 și S10 în ianuarie 2021.

Actualizările și problema acestora

Actualizarea va dura ceva timp pentru a atinge fiecare telefon Samsung care îl acceptă pe care îl utilizați. Pentru Galaxy A10, A20 sau A30S, nu vă așteptați să îl vedeți înainte de august.

Când am analizat Android 11 în septembrie, am apreciat toate funcțiile sale suplimentare pentru gestionarea complexității telefoanelor Android moderne, dar am remarcat posibilitatea fragmentării. Samsung este cunoscut pentru că în general lansarea actualizărilor întârzie să apară, ca atunci când a fost nevoie de cinci luni întregi pentru a trimite Android Pie.

Dar acest lucru s-a schimbat de-a lungul anilor, pe măsură ce sa îmbunătățit la gestionarea cronologiei sale. Actualizarea Android 10 de anul trecut a durat trei luni pentru a ajunge la primele telefoane și asta vedem și cu Android 11 anul acesta.

Probleme precum fragmentare sunt importante, deoarece Samsung este cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global și cel mai mare producător de telefoane Android din SUA. Aceasta înseamnă că adoptarea pe scară largă a noilor funcții se bazează în mare măsură pe compania care alege să le includă în noile versiuni ale One UI.

Din prima noastră previzualizare, se pare că cele mai importante fragmente din Android 11 l-au transformat în One UI 3.0; dar când vine vorba de celelalte proiecte Android ale Google, este posibil ca Samsung să nu aibă atât de multe de câștigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Facebook va combate dezinformarea COVID-19 direct cu notificări către utilizatori

Facebook va combate dezinformarea COVID-19 prin a trimite notificări direct utilizatorilor…