duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Modernizarea drumurilor județene din Constanța continuă

Modernizarea drumurilor județene din Constanța continuă

de Redacția Dotto

În săptămâna 4 – 9 septembrie 2023 angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe:

• DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea: lucrări de așternere covor asfaltic;

• DJ 393 Coroana – Albești: sunt săpate rigole, podețe și sunt turnate radiere;

• DJ 391 Mereni – Osmancea: frezare covor asfaltic;

• DJ 226 B Pantelimon – DN 2A plombare îmbrăcăminți rutiere;

• DJ 222 Mihail Kogălniceanu: tăiere arbori bolnavi și bătrâni;

• DJ 222, 226 A, DJ 223, DJ 224 și DJ 225 sunt efectuate lucrări de siguranță și estetică rutieră: montare indicatoare, cosire vegetație.

Lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. „Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse”, transmit reprezentanții Societății de Drumuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult