miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Modernizarea sistemului de încălzire din Constanța continuă

Modernizarea sistemului de încălzire din Constanța continuă

de Redacția Dotto
RETEA TERMICA

Nu mai puțin de 116 milioane de lei va primi primăria pentru a reabilita tronsoane de rețea de aproape 13 mii km si nu numai.

Concret, conducte vechi de zeci de ani, ce conduc agentul termic, vor fi schimbate cu unele noi. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac pe pagina de socializare. Între timp, lucrările la etapa 1 a proiectului sunt gata să înceapă.

Primarul municipiului Constanța a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru etapa a doua a proiectului de modernizare a sistemului de încălzire centralizată.Începând de la cet, strada Dezrobirii, Soveja și străzile adiacente, către zona Tomis Nord va fi reabilitată rețeaua de tronsoane termică primară din Magistrala 2 de termoficare. Vorbim de aproximativ 13 mii km de traseu de conducte care vor fi schimbate

Peste actuala rețea termică a orașului au trecut nu mai puțin de cinci decenii, iar municipalitatea a atras fonduri europene pentru a face posibilă reabilitarea de tronsoane întregi.

Cum orice astfel de lucrarea ambițioasă creează și un m are deranj pe străzi, unii constănțeni se declară nemulțumiți de haosul din oraș. Șoferii, în special, fac slalom printre șanțurile și gropile semnalizate.

În prima etapă vor fi reabilitate tronsoane ale rețelei termice din Magistrala 1, cea care cuprinde bulevardele 1 Mai și Al. Lăpușneanu, precum și breteaua de legătură între Magistrala 1 și 2.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult