marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Mohammad Murat, declarații controversate: ,,O să fac probleme”

Mohammad Murat, declarații controversate: ,,O să fac probleme”

de Redacția Dotto

O să fac probleme celui care are prima șansă. Declarația aparține omului de afaceri Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Acesta spune că în sondajul partidului se află pe locul doi în preferințele electoratului, cu șanse mari de creștere.

Murad face și o sugestie pentru a atrage mai mulți turiști pe litoral și propune un festival de… sarmale

Mohammad Murad, omul de afaceri de origine libaneză, a candidat independent, în 2020 la funcţia de primar al Mangaliei. A fost susținut atunci de PSD. În noiembrie anul trecut s-a înscris în AUR, iar luna aceasta a fost prezentat de președintele AUR, George Simion, drept candidat al partidului la Consiliul Județean Constanța. Murad a venit în România în 1982 și s-a înscris la Facultatea de Medicină. După 1990 a început să investească în alimentație publică, imobiliare și turism.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult