Monica Macovei, dosar penal în urma unui accident

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei s-a ales în acest weekend cu dosar penal. Acesta a fost implicată într-un grav accident la ieșirea din Mangalia.

Monica Macovei a lovit un motociclist, iar bărbatul a ajuns în stare grava la spital. Accidentul s-a produs pe drumul național 39 la ieșirea din Mangalia. Anchetatorii spun că fostul ministru venea de pe pod, iar în curbă a intrat pe contrasens și l-a lovit pe motociclist. La locul accidentului au fost trimiși mai mulți salvatori, pompieri și și medici, dar și elicopterul SMURD. Acesta l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital.

Fostul ministru a fost luat la întrebări de polițiștii de la Serviciul Rutier, care au și testat-o pe Monica Macovei cu aparatul etilotest. Alcoolemia a fost zero. Chiar și așa Monica Macovei este cercetată acum pentru vătămare corporală.

Monica Macovei a fost ministru al justiției în cabinetul Tăriceanu și europarlamentar.

UPDATE:

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a prezentat, public, propria versiune despre accidentul în care a fost implicată la Mangalia. 

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui.”, a postat Monica Macovei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…