Mormane de gunoaie în cartierul Tomis Nord, ping pong între autorităţi
HomeNewsMormane de gunoaie în cartierul Tomis Nord, ping pong între autorităţi
News - vineri 18 decembrie 2020

Mormane de gunoaie în cartierul Tomis Nord, ping pong între autorităţi

Zona de lângă stadionul de pe Badea Cârțan a devenit un focar de indecție. Altădată stadion de rugby acum o zonă plină cu mormane de gunoaie. După ce au fost demolate barăcile și grădinile, oamenii au fost nevoiți să își care lucrurile, iar acum locul arată ca după război.

În Tomis Nord, mai precis, în cartierul Badea Cârțan, lângă stadion, “gunoaiele” zac peste tot, în plină pandemie. Peisajul este unul dezolant. Locul în care înainte oamenii aveau amenajate grădini și barăci în care își depozitau lucrurile acum arată ca după război.

Reporterii DottoTv au încercat să contacteze autoritățile locale pentru a primi explicații și pentru a afla când va fi igienizată zona. Horia Constantinescu, șeful Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța i-a îndrumat către Consiliului Județean Constanța. Vicepreședintele instituției, Stelian Gima a declarat că stadionul nu se află în administrarea Consiliul Județean și că ar trebui să luăm legătura cu Consiliul Local. În momentul de față, autoritățile locale și cele județene fac ping pong cu situația în care se află Stadionul Badea Cârțan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…